Showbiz

Shëndetësi

Teknologji

Sport

Lajme nga Ekonomia

INFO nga ARSIMI

Kuriozitete

Lajme nga Vendi

Lajme nga Rajoni

Lajme nga Bota

Sport

Falja e tatimit në pronë – Kushtetuesja merr vendim në favor të Qeverisë

Gjykata Kushtetuese ka bërë të ditur se ka marrë vendim të ri sa i përket çështjes së faljes së tatimit në pronë. Sipas këtij vendimi,...

Ministria e Financave iu drejtohet komunave pas vendimit të Kushtetueses për faljen e tatimit në pronë

Ministria e Financave iu është drejtuar komunave pasi Gjykata Kushtetuese mori vendim në favor të Qeverisë, sa i përket çështjes së faljes së tatimit...

Njoftim nga Ministria e Tregtise per keto kategori te bizneseve

Ministrja Rozeta Hajdari nënshkroi sot vendimin për caktimin e çmimit dhe masave tjera mbrojtëse të produkteve të naftës. Ky vendim ka për qëllim parandalimin e...