HomeDrones

Drones

Falja e tatimit në pronë – Kushtetuesja merr vendim në favor të Qeverisë

Gjykata Kushtetuese ka bërë të ditur se ka marrë vendim të ri sa i përket çështjes së faljes së tatimit në pronë. Sipas këtij vendimi,...

Ministria e Financave iu drejtohet komunave pas vendimit të Kushtetueses për faljen e tatimit në pronë

Ministria e Financave iu është drejtuar komunave pasi Gjykata Kushtetuese mori vendim në favor të Qeverisë, sa i përket çështjes së faljes së tatimit...

Njoftim nga Ministria e Tregtise per keto kategori te bizneseve

Ministrja Rozeta Hajdari nënshkroi sot vendimin për caktimin e çmimit dhe masave tjera mbrojtëse të produkteve të naftës. Ky vendim ka për qëllim parandalimin e...

Lajm i mirë për lehona dhe shtesa për fëmijë deri në 16 vjeç

Në prezantimin e projektbuxhetit, Kurti shtoi se kanë paraparë ndarjen e mbi 90 milionë euro për nënat lehona dhe fëmijët nën 16-vjeç per vitin...

Shteti do të ekzekuton këto pagesa me datën 30.11.2023

Zyrtare: Shteti do te ekzekuton pagat e sektorit publik Shteti do te ekzekuton pagat e sektorit publik me daten 30.11.2023 Ministria e Financave njofton se do...

FOLLOW US

0FansLike
0FollowersFollow