HomeLajme nga Ekonomia

Lajme nga Ekonomia

Falja e tatimit në pronë – Kushtetuesja merr vendim në favor të Qeverisë

Gjykata Kushtetuese ka bërë të ditur se ka marrë vendim të ri sa i përket çështjes së faljes së tatimit në pronë. Sipas këtij vendimi,...

Ministria e Financave iu drejtohet komunave pas vendimit të Kushtetueses për faljen e tatimit në pronë

Ministria e Financave iu është drejtuar komunave pasi Gjykata Kushtetuese mori vendim në favor të Qeverisë, sa i përket çështjes së faljes së tatimit...

Njoftim nga Ministria e Tregtise per keto kategori te bizneseve

Ministrja Rozeta Hajdari nënshkroi sot vendimin për caktimin e çmimit dhe masave tjera mbrojtëse të produkteve të naftës. Ky vendim ka për qëllim parandalimin e...

Lajm i mirë për lehona dhe shtesa për fëmijë deri në 16 vjeç

Në prezantimin e projektbuxhetit, Kurti shtoi se kanë paraparë ndarjen e mbi 90 milionë euro për nënat lehona dhe fëmijët nën 16-vjeç per vitin...

Shteti do të ekzekuton këto pagesa me datën 30.11.2023

Zyrtare: Shteti do te ekzekuton pagat e sektorit publik Shteti do te ekzekuton pagat e sektorit publik me daten 30.11.2023 Ministria e Financave njofton se do...

Neser pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Neser pritet te ekzekutohen pagesat per keto kategori Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat...

Shteti do të ekzekuton këto pagesa me datën 31.10.2023

Zyrtare: Shteti do te ekzekuton pagat e sektorit publik Shteti do te ekzekuton pagat e sektorit publik me daten 31.10.2023 Ministria e Financave njofton se do...

Me daten 24,25 dhe 30 pritet te behen pagesat për këto kategori ne llogari e juaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Nëse falimenton banka dhe keni para te depozituara. Çka ndodh me paratë tuaja?

Nëse falimenton banka dhe keni para te depozituara. Çka ndodh me paratë tuaja? A ju ka shkuar ndonjëherë në mendje se çka ndodh nëse banka...

E fundit: Me daten 20 pritet te behen pagesat për këto kategori

E fundit: Me daten 20 pritet te behen pagesat për këto kategori Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e...

Lajmi: Me daten 20,24,25 dhe 29 pritet te behen pagesat për këto kategori ne llogari e juaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Nga data 20 deri me datën 25 të këti mujit do ti merrni këto pagesa

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Lajm jo i mirë rreth çmimeve në Kosovë, ankohen qytetarët

Në Tregun Gjelbër në kryeqytetin e Kosovës, çmimet e prodhimeve bujqësore vendore janë ngritur dukshëm këto ditë. Konsumatorët ankohen se këto çmime të larta dhe...

Subvencionet për izolim të shtëpive. Njoftim me rendesi

Interesimi i madh nga qytetarët ka bërë që të mbyllet pesë ditë më herët aplikimi për thirrjen publike “Zbatimi i masave të efiçiencës së...

Me daten 29 dhe 31 te keti muji do ti merrni keto pagesa

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

Kjo është komuna e parë që merr vendimin për faljen e 100 eurove tatim për qytetarët

Kuvendi Komunal i Graçanicës ka vendosur t’ua falë deri 100 euro tatim të gjithë banorëve të kësaj komune. Kjo është bërë e ditur nga nënkryetari...

Me daten 20,24,25 dhe 29 pritet te behen pagesat për këto kategori ne llogari e juaja

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si...

FOLLOW US

0FansLike
0FollowersFollow