Showbiz

Shëndetësi

Teknologji

Sport

Lajme nga Ekonomia

INFO nga ARSIMI

Kuriozitete

Lajme nga Vendi

Lajme nga Rajoni

Lajme nga Bota

Sport

Eja dhe punësohu direkt në një nga 340 mundësitë

Eja dhe punësohu direkt në një nga 340 mundësitë që po të presin në Panairin e Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 👩‍💻🧑‍💻🤝 📅 Data: 15 Qershor...

Lajm i keq për të gjithë personat qe kanë kredi në këto banka ne Kosovë

Brenda vetëm dy muajsh, bankat në Kosovë kanë shtrenjtuar normat e interesit në disa lloje të kredive, ndërsa rritje e vazhdueshme vërehet tek kreditë...

Lajm jo i mire per TRUST-in.

Janë bërë tre muaj prej kur Trusti është bllokuar në mungesë të anëtarëve të bordit të cilëve u ka skaduar mandati që nga fundi...
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE