Xheison Bafti feston ditëlindjen, ‘Taramelja’ merr suprizën më të bukur

Xheison Bafti është vogëlushi që rrëmbeu zemrën e publikut.Vogëlushi u bë i njohur në emisionin e ‘Në Kurthin e Piter Pan’ dhe për faktin pasi ai s’mund të shqiptojë dot shkronjën ‘K’.

Pasi u shpreh se ‘Janë shumë të mira taramelet se çokallatat të prishin dhëmbët’ Xheisonit i nglei nofka ‘Taramelja’e Piter Panit.

Së fundmi ai ka mbushur 8 vjeç dhe është suprizuar në mes të emisionit nga familja dhe shokët e shoqet në ‘Kurthin e Piter Pan’.

Vogëlsuhi është suprizuar me tortën e ditëlindjes me numrin 8 dhe pasi ka menduar dëshirën ai ka fryrë qirinjtë siç mudn të shihet në videon e mëposhtme.