Festë në familjen e Daut Haradinajt

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, e ka edhe një festë tjetër për ta festuar.

Sot, më 12 qershor, bashkëshortja e tij, Lola feston ditëlindjen.

“Ishim, jemi dhe do vazhdojmë bashkë. Urime ditëlindjen”, ky është urimi që Haradinaj ia ka bërë bashkëshortës së tij para pak minutash. Dauti dhe Lola i ka dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.