Këta janë anëtarët më të votuar për Këshillin Drejtues të PDK-së

Lista e anëtarëve më të votuar të Këshillit Drejtues të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK). Anëtari më i votuar është kryetari i degës së PDK-së në Prishtinë, Uran Ismaili me 461 vota. Pas tij renditën, Bajrush Xhemajli me 458 vota, Hajredin Kuçi 453 vota, kryetari i degës së PDK-së në Mitrovicë dhe ministri i Financave, Bedri Hamza me 433 vota si dhe ish-ministri i Mjedisit, Ferat Shala me 418 vota.

Femra më e votuar për Këshillin Drejtues është deputetja e Blerta Deliu-Kodra me 406 vota. Kjo është lista e më të votuarve:

Uran Ismaili 461 vota
Bajrush Xhemajli 458 vota
Hajredin Kuçi 453 vota
Bedri Hamza 433 vota
Idriz Vehapi 434 vota
Andin Hoti 430 vota
Agim Aliu 421 vota
Ferat Shala 418 vota
Blerta Deliu 406 vota

Abelard Tahiri 396 vota
Adem Grabovci 323 vota
Agim Çeku 346 vota
Arben Geci 288 vota
Arta Xhylani 147 vota
Bekim Haxhiu 211 vota
Bekim Jupa 188 vota
Besim Beqa 247 vota
Blerand Stavileci 344 vota
Bujar Cakolli 291 vota
Dhurata Hoxha 318 vota
Donika Ahmeti 213 vota
Enver Hoxhaj 351 vota
Eliza Hoxha 364 vota
Fadil Beka 396 vota
Fadil Nura 294 vota
Flora Brovina 303 vota
Ganimete Musliu 359 vota
Hajdar Beqa 294 vota

Ilir Kurtishi 137 vota
Ilir Popa 142 vota
Ismail Syla 282 vota
Isni Kilaj 216 vota
Kushtrim Shkodra 243 vota
Laura Zherka 177 vota
Lirak Çelaj 320 vota
Lulzim Shoshi 134 vota
Memli Krasniqi 405 vota
Mergim Lushtaku 331 vota
Migjen Shala 195 vota
Njazi Kryeziu 269 vota
Qemal Mustafa 352 vota
Ramë Buja 373 vota
Ramë Vataj 389 vota
Rafet Rama 312 vota
Safete Hadergjonaj 388 vota
Sami Lushtaku 364 vota

Sejdi Hoxha 307 vota
Shaqir Totaj 404 vota
Shemsi Veseli 345 vota
Sherif Sejdiu 116 vota
Zenun Pajaziti 322 vota
Shkurta Dajaku 175 vota
Sokol Bashota 355 vota
Ylber Qitaku 261 vota
Xhavit Haliti 313 vota