Sibel Xhan ishte këngëtarja më e bukur turke, por nuk iu besoni syve si po duket tani

Sibel Can është një prej këngëtareve më të njohur turke.

Janë sytë esaj ata që e kanë bërë të cilësohet një ndër këngëtaret më të bukura turke për shumë vite, përcjell ORAinfo.Tani ajo është një 48-vjeçare dhe duket se ka ndryshuar shumë.

Mirëpo, edhe pse vitet kanë kaluar Sibeli ende e ruan atë bukuri që kishe dikur./ORAinfo/