5 ligjet teorike më të famshme në botë!

-

5 ligjet teorike më të famshme në botë!

1. LIGJI I MURPHY-t

Sipas ligjit të Murphy-t, sa më shumë të keni frikë se diçka do të ndodhë, aq më shumë ka gjasa që ajo të ndodhë. Ligjet e tij bazohen në thelb në thënien:”

“Nëse ka më shumë se një mundësi për të kryer një punë dhe një nga këto mundësi do të ketë pasoja ose fatkeqësi të padëshiruara, kjo mundësi me siguri do të ndodhë”.

2. LIGJI I KIDLIN

Sipas Ligjit të Kidlin, nëse shkruani një problem qartë dhe saktë, gjysma e problemit zgjidhet.

3. LIGJI I GILBERTIT

Kur merrni një punë sipas Ligjit të Gilbertit, është gjithmonë përgjegjësia juaj të gjeni mënyrat më të mira për të dhënë rezultatet e dëshiruara.

4. LIGJI I WILSONIT

Sipas Ligjit të Wilson: “Nëse gjithmonë i jepni përparësi njohurive dhe inteligjencës, paratë do të vazhdojnë të vijnë”.

5. LIGJI I FOLKAND

Sipas Ligjit të Folkand: “Nëse nuk duhet të vendosni diçka, atëherë mos e bëni”.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit