“A mban inat me Rinianin?”, Ana flet për herë të parë pas emisionit

Ana Kauri këtë të diel vendosi që të linte përfundimisht programin “Për’puthen”. Para këtij vendimi, ish-konkurrentja sfidoi një ndër djemtë me të cilin pati më shumë tërheqje, Rinanin. Ana i propozoi atij që të largohet nga programi bashkë me të dhe të vazhdojnë njohjen jashtë, mirëpo kjo ofertë e saj nuk u pranua nga Riniani.

Në një bisedë virtuale me ndjekësit e saj në Instagram, ajo deklaroi se nuk gjykon asnjë njeri për zgjedhjet e tyre, por thjesht Rinani nuk i ka dalë ashtu siç ajo e priste. “A mban inat me Rinianin që nuk pranoi të vinte me ty dhe kjo do të thotë që ai është për show aty?”, e pyeti një ndër ndjekësit. “Joo… Nuk gjykoj asnjë njeri për zgjedhjet që bën. Thjesht nuk më doli siç e prisja”, u përgjigj Ana.

Kujtojmë se dje në “Për’puthen” u publikuan pamjet që nuk janë parë nga publiku pas largimit të Anës. Ajo është përballur sërish me Rinianin dhe të dy kanë shkëmbyer disa fjalë me njëri-tjetrin. Ai është shprehur se nuk e ka menduar kurrë largimin e saj. Ndërsa Ana tha se u zhgënjye pak, sepse kishte besim se Riniani do të dilet jashtë me të.

Debati pas “Për’puthen Prime”

Ana: Do më përqafosh pak? Riniani: Nuk e kam menduar kurrë ikjen tënde. Lediana: Unë të kam thënë vlerësojë Rinianin, pse duhet të mbarojë kështu0 Ana: E di u zhgënjeva pak, kisha besim që mund të vinte Riniani.

Riniani: Ky filmim tregon se ne kemi qene real me ndjenjat, po s’kemi pasur konfirmimet nga njëri tjetri. Arjani: Ishte vendim shumë i vështirë sidomos për Rinianin.