Beatrix i ka emocionuar të gjithë me këtë postim

Beatrix Ramosaj i ka prekur të gjithë me postimin e fundit. Këngëtarja Beatrix Ramosaj ka prekur zemrat e të gjithëve me postimin e fundit.

Ajo e ka ndarë me ndjekësit një imazh të djalit të kushërirës Arxhentina Ramosaj dhe në të shihet djali i saj në ditën e parë të shkollës.

“Suksese Noah shpirti vogel. Dita e parë në shkollë”, ka shkruar ajo e emocionuar kështu duke i bërë të gjithë ta kujtojnë fëmijërinë e ditën e parë të shkollës.