BITCOIN nuk ndalet me rekorde: Tejkalon vlerën mbi 60 mijë dollarë

Bitcoin kaloi sot kufirin e 60 000 dollarëve për herë të parë në historinë e tij, shifër e rritur, sipas analistëve, nga plani i stimulimit i SHBA-së.

Sipas faqes së specializuar “CoinMarketCap”, kriptovaluta u rrit në 60 197 dollarë në 12:34 GMT dhe vazhdoi të lëkundet rreth këtij pragu simbolik sot herët pasdite.

Aktualisht, Bitcoin po i thyen rekordet e vendosura. Kriptovaluta është trefishuar në vlerë gjatë tre muajve të fundit.

Per momentin ka vleren 61.519$, ora 22:06.