HomeAudio

Audio

Lajm i mire. Ekzekutohen pagat e keti sektorit

Ekzekutohen pagat e sektorit publik pra me daten 29 shkurt vetem se ata i kan pasur ne llogarit e tyre. Ekzekutohen Pagat e sektorit Publik...

Lajm i mire per keto kategori te punetoreve. Miratohet shperndarja e mjeteve financiare

Bordi i Drejtorëve të Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka miratuar Raportin e Shqyrtimit të Ankesave dhe shpërndarjen e mjeteve ndaj listave të 20% për...

Hapet xhamia më e madhe në botë, pas Mekës dhe Medinës

Dy javë përpara nisjes së muajit të shenjtë të Ramazanit, Algjeria ka hapur xhaminë e tretë më të madhe në botë. Gjatë një falje...

Ekzekutohen shtesat per femijë dhe lehona per muajin Shkurt 2024

Pas të gjitha përgatitjeve teknike nga stafi i MFPT, sot kemi arritur të ekzekutojmë shtesat e njëhershme për kategorite si në vijim: Shtesat per femije...

Pagesat nga Superpuna. Kjo eshte data se kur pritet te ekzekutohen

Pagesat nga Superpuna. Kjo eshte data se kur pritet te ekzekutohen Me datë 26 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të...

FOLLOW US

0FansLike
0FollowersFollow