Universiteti i Prishtinës e shpall të hapur konkursin për pranimin e...

0
Të dashur maturantë, Ju njoftojmë se Universiteti i Prishtinës e shpall të hapur konkursin për pranimin e studentëve në vitin e I-rë të studimeve themelore,...

Informata sot! votimi i Ligjit që mundëson tërheqjen e 10-përqindëshit të...

0
Për shkak të mungesës së kuorumit, Kuvendi i Kosovës nuk arriti të votojë Projektligjin për rimëkëmbje ekonomike COVID-19. Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa...

Ministria e Arsimit me vendim final për nisjen e shkollës

0
Ministria e Arsimit ka dalë me vendim final për nisjen e procesit mësimor në dy faza më 14 dhe 21 shtator. Kreu i kësaj...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ