Home Lifestyle Teknologji

Teknologji

On each category you can set a Category template style, a Top post style (grids) and a module type for article listing. Also each top post style (grids) have 5 different look style. You can mix them to create a beautiful and unique category page.

Përgjatë viteve Chrome ka krijuar një reputacion të keq të një shfletuesi të uritur për bateri dhe memorie. Google ka implementuar një sërë masash për të përmirësuar situatën por nuk është gjithnjë Chrome shkaktari i këtyre problemeve. Tashmë Google ka...
Është shtatori dhe po sjell me vete edhe iPhone 12. Një numër i gjërave janë ende të paqarta në lidhje me telefonin e ri, dhe mund të mos dihen nga vetë Apple. Por shumë më tepër janë zbuluar, përmes...
- Advertisement -

LATEST NEWS

MUST READ