Dauti e thërret “seniorita”, Lola shkrihet e tëra

Kështu i pëlqen Loles ta thërrasë Dauti.Lola është bashkëshortja e deputetit nga radhët e AAK-së, Daut Haradinaj, e cila është bërë mjaft e dashur për publikun.

Lola dhe Dauti janë një prej çifteve më simpatike që marrin çdo herë vëmendje, shkruan “Kosovarja’.

Bashkëshortja e Dautit çdo herë ka treguar se është një fem ër e bukur dhe me plot stil, gjë të cilën e ka dëshmuar shpesh me postimet e saja.