Fationi E Pyet Ledjanën Se A E Ka Lënë Mevlanin, Shikoni Reagimin E Saj

Sipas Fationit, Ledjana e ka lënë Mevlanin, reagon konkurrentja. Ledjana dhe Mevlani janë deklaruar vetëm për njëri-tjetrin në “Përputhen” e tashmë janë çift. Takimet i bëjnë vetëm me njëri-tjetrin dhe sigurisht që të gjithë sytë janë sesi po ecën lidhja e tyre.

Ndërkohë ish-konkurrenti, Fation Kuqari ka aluduar se Ledjana e ka lënë Mevlanin e madje e ka pyetur publikisht. “Çfarë dëgjova unë që e le Mevlon?”, i ka shkruar Fationi Ledjanës në foton e saj të fundit.

“Jo”, i është përgjigjur në gjermanisht shkurt dhe qartë Ledjana Fationit duke hedhur poshtë çdo dyshim.