Fillon shitja e biletave për ndeshjen Maqedonia e Veriut – Kosovë

Federata e Futbollit e Maqedonisë ka informuar të gjithë të interesuarit për fillimin e shitjes së biletave për ndeshjen play-off të Maqedonisë dhe ‘Dardanëve’.Maqedonia e Veriut do të luajë kundër Kosovës më 26 mars në Arenën Kombëtare “Todor Proeski”, e që më pas do të presin fituesin e përballjes tjetër Gjeorgji – Bjellorusi, për t’u takuar në finale.

Biletat për ndeshjen janë në shitje nga 03.03.2020. përmes rrjetit të shitjeve të MKTickets dhe vendet e mëposhtme:

– Arena Kombëtare “Todor Proeski” (çdo ditë nga 10:00 deri në 18:00) – TA Globe – Ohër – TA Bran – Pastep – Bar koncepti – Strumica – Kafe Symbol – Shtip – Literatura – Manastir – Kiosk Korso – Të pasigurt – Uni Son – Velesi – Duhani Leni + – Gjevgjeli – Libero Travel – Brakes