Gati e gjithë Kosova nesër s’do të ketë rrymë deri në 6 orë

-

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet, të cilat janë paraparë për ditën e nesërme.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit:

Prishtinë

1.

TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovci (kodi: 14000008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Albana (kodi: 15018008) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatinë e Vogël vogel II, Albana e Madhe te Shaljanët dhe FSK.

Arsyeja: Evitim rreziku, vendosja e shtyllës dhe demontimi i shtyllës së lakuar.

3. burimin nga 02press

TS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti Obiliq (kodi: 15019001) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestrshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët, dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Graçanica 1 (kodi: 10014004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës dhe fiksimi i kabllos ajrore në projektin LOT 37.

5.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Hajvalia (kodi: 10014002) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Hajvalia.

Arsyeja: Ngritje e shtyllës dhe fiksimi i kabllos ajrore në projektin LOT 37.

Gjakovë

1.

TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Raq Moglica (kodi: 810000117) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc; rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i konzollave, izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe demontim i shtyllave.

Gjilan

1.

TS 110/35/10 kV Viti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Binça (kodi: 61067008) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Binçë, Buzovik, Debelldeh, Kabash, Kolishtë (një pjesë), Ramnishtë, Shushtë dhe një pjesë e rrugës Agim Ramadani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me te betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kfor (kodi: 60061009) nga ora 11:30 deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 28 Nëntori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Zhitija (një pjesë), Ali Hadri (një pjesë), Avdullah Presheva, Isa Kastrati, Isuf Kiki (një pjesë), Kadri Halimi (një pjesë), 15 Qershori, Abdullah Presheva, Rexhep Dajkoci (një pjesë), Dardania, Fatos Limani (një pjesë), Haki Myderizi (një pjesë), Halim Orana (një pjesë), Haqif Tetova, Kadri Halimi (një Ramiz Sadiku (një pjesë), Rexhep Dajkovci (një pjesë), Sadik Sadiku, Sadullah Brestovci (një pjesë), Vëllezërit Baftiu (një pjesë) dhe Zija Shemsiu.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i GM dhe QS në TR 2, NS Gjilani II.

3.

TS 35/10 kV Gjilani 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca (kodi: 60061006) nga ora 11:30 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Stazhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i GM dhe QS në TR 2, NS Gjilani II.

4.

TS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rubovci (kodi: 62000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë) dhe Ruboc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studime (kodi: 73000013) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Studime-2, TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrefikset (Studime), TSSH 2-Maji, Studime, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber Kuraja.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i konzollave, izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve dhe demontim i shtyllave.

2.

TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kçiqi (kodi: 70000102) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Cërnusha (një pjesë), Shupkovcë, Kçiq, Kçiq i Madh, Kçiq i Vogël, Rekë (një pjesë), Shupkovcë, Smrekovicë dhe Zasellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

TS 35/10 kV Gurakoc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallqi (kodi: 50052003) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve.

Prizren

1.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Krusha (kodi: 30034011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël dhe Randobravë (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

2.

TS 110/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (kodi: 32000008) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gadime (kodi: 41000013) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Fshatrat: Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostcioneve të mbingarkuar.

2.

TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenica (kodi: 41048001) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rritje e fuqisë së trafostcioneve të mbingarkuar.

23.11.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (Kodi: 82082001)nga ora 09:00-12:00 dhe 16:00-17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tension it të mesëm

2.

NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Caralluka IV (Kodi: 82082001004)nga ora 09:00-17:00

Vendet: Carralluka (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçuesve, montimi i izolatorëve.

23.11.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 (kodi: 11000078) prej orës 09:30-09:40 dhe nga ora 16:50-17:00

Vendet: Bregu i Diellit 2 trafo 3, trafo 4/2, trafa 1, trafo 5, R&Rukolli”Sh.p.k, Maksutaj Privat, Prona Union, Mab-Sh.P.K, Lin Projekt dhe Naki Trade.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 20 kV Dalja nr.7 (kodi: 19000078) prej orës 09:30-09:40 dhe nga ora 16:50-17:00

Vendet: Lagjja e Spitalit, Sizmir, Art Construction, Kodrina, Princesha Group, Kawa Group dhe B&S Group”shpk.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 20/0.4 kV Prona Union (kodi: 11000078209) prej orës 09:30-17:00

Vendet: rr. Ndue Përleshi ( një pjesë).

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje/dalje.

Prizren

1.

NS 35/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Çlirimi i popullit (kodi: 30032013) nga ora 09:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari, 321 Bajrakli (një pjesë), 322 Mbreti Zog, 324 Fehmi Lladrovci, 326 Rifat Krasniqi, 327 Bujar Godeni, 328 Saraçët, 329 Medinë (një pjesë), 330 Farkatëtarët, 331 Xhemil Doda (një pjesë), 332 Mehmet Pasha (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare (një pjesë), 4 Remzi Ademi (një pjesë), Nuredin Krasniqi, Sheshi Lidhja Shqiptare.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje- dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizren 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Banesat e Drinit (kodi: 30000004010) prej orës 10:00-12:00

Vendet: rr.Latif Berisha, rr.Shote Galica ( një pjesë).

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas PEE dhe projektit te aprovuar, përfundimi i punimeve.

Ferizaj

1.

NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV nga dalja 10 kV Zona Industriale, prej orës 10:00 deri ne ora 15:00.Pa furnizim me tension mbesin trafostacionet:

TS 10/0.4 kV BETONJERKA ”EKZONI” (Kodi: 41000009206)

TS 10/0.4 kV ROYAL BAKERY SH.P.K. Valmir Islamaj (Kodi: 41000009500)

TS 10/0.4 kV TS Agim Avdyli (Kodi: 41000009397)

TS 10/0.4 kV KADIU SH.P.K. (Kodi: 41000009406)

TS 10/0.4 kV OAZA COMPANY (Kodi: 41000009434)

TS 10/0.4 kV KORABI CORPORATION (Kodi: 41000009444)

TS 10/0.4 kV MOBILERIA KNAP N.T.P. (Kodi: 41000009457)

TS 10/0.4 kV Rama Petroll (Kodi: 41000009173)

TS 10/0.4 kV TS.Potera (Kodi: 41000009181)

TS 10/0.4 kV MOTEL Ymer Shahin Veliu (Kodi: 41000009448)

Vendet: rrugët: M2 (një pjesë), Betonjerka Ekzoni, Shpk Valmir Islamaj, TS Agim Avdyli, Kadiu Shpk, Oaza Company, Korabi Coorporation, Mobileria Knap, Rama Petroll, TS Potera dhe Motel Zmer Shahini.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje dalje, sipas PEE dhe projektit të aprovuar.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit