Gjërat që Katari bëri për Kupën e Botës 2022 ne duhet t’i vlerësojmë

-

Gjërat që Katari bëri për Kupën e Botës 2022 ne duhet t’i vlerësojmë

1. Thëniet e Profetit ﷺ në çdo cep që promovojnë bukurinë e Islamit.
2. Në dhomat e hoteleve ekziston një barkod që prezanton mësimet e Islamit, hadithet dhe një përkufizim të thjeshtë të besimit tonë.

3. I ndërronin muezinët e xhamive dhe i sollën ata me zëra të bukur. Mikrofonat vendosen në stadiume për Azan.
4. Qatar Guest Center të përgatisë një ekip prej 2000 personash për të thirrur në Islam, ku do të ndajë 10 makina të lëvizshme dhe 10 tenda të specializuara.

5. Ekspozita islame nga Ministria e Avkafit në gjuhë të ndryshme për vizitorët.
-Disponueshmëria e zonave të faljes dhe vendeve për abdes në stadiume për herë të parë në historinë e Kupës së Botës. Dhe shume te tjera..

Allahu i bekoftë për këtë dhe i udhëzoftë në të metat e tyre.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit