Gruaja e Adem Mikullovcit si vajzë e re, do të befasoheni me stilin e saj

Njihuni me gruan e Adem Mikullovcit, ajo është një zonjë e vërtetë.Lumnije Mikullovci është bashkëshortja e aktorit më të vjetër që ka Kosova, Adem Mikullovcit.

Lunija e cila ka studiuar në Francë për regji, sot ajo punon në Televizionin Publik të Kosovës pikërisht në regji.

Ajo është një punëtore e zonja dhe shumë e dashur me kolegët, pasi kjo shihet edhe në fotografitë e shumta që ka me kolegët e saj në rrjetet sociale.