Hapet aplikimi per shtesat prej 100 euro per këtë kategori

-

📣Hapet aplikimi për studentë për mbështetjen e njëhershme prej 100 euro.

✅Të drejtë aplikimi kanë të gjithë studentët aktivë që studiojnë në programet e akredituara në Republikën e Kosovës.

🖥️Aplikimi bëhet në platformën eKosova dhe do të jetë i hapur deri më 6 nëntor.

📌Pas mbylljes së aplikimit, listat do të verifikohen me institucionet arsimore të akredituara, dhe listat e konfirmuara do të procesohen për pagesë.

📎Formulari i aplikimit për studentët shtetas të Republikës:
https://ekosova.rks-gov.net/Services/SubService?service=358

📎Formulari i aplikimit për studentët jo-shtetas:
https://ekosova.rks-gov.net/SubService/360

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit