Ish-agjenti i SHIK-ut “befason“ me këtë postim për Hashim Thaçin

Ish-agjenti i SHIK-ut, Naim Miftari ka thënë se Departamenti Amerikan i Shtetit e ka sugjeruar presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi që të jap dorëheqje nga posti i Presidentit, pasi do të ballafaqohet me drejtësinë ndërkombëtare për kr ime lu fte ku do të dilte i pastër.

Qka te mbjellsh edhe e korr . Miq të Kosovës nga DASH, Departamenti i shtetit Amerikan disa vite me radhë e kanë sugjeruar Hashim Thaçin që të jep dorëheqje nga posti i presidentit, dhe të ballafaqohet me drejtësinë ndërkombëtare për kr ime lu fte ku dot dilte i pastër pasi lu fta e UÇK ishte dhe është lu ftë e pastër, në një lu ftë të ndytë. Por erifi Thaçi duke dashur ti ik përgjegjësisë të vete ta shp ëtoj vetveten ndaj disa kr imeve të aranzhuara dhe të bëra edhe nga vet ai, i dashuruar pas pushtetit,pas pasurisë multi_ miljonshe,pas dashnoreve dhe pas postit të presidentit, i kapur ngushtë edhe nga dosjet Serbe vit për viti filloj ti bëj favore të një pas njëshme shtetit Serb duke tentuar ta paraqes veten te ndërkombëtarët se i vetmi ky mundet me bë kompromis dhe me majt stabilitet në Kosovë.

Këto favore i bëri shtetit Serb duke u lidh ngushtë edhe me lobe, qendra dhe individ ndërkombëtarë që ishin kundërshtarë të shtetësisë së Kosovës! Pik