KEDS njofton për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës nesër

-

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat parashihet të realizohen nesër.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magj. Ferizaj-Prishtinë dhe Magj.Lipjan-Prishtinë.

Arsyeja: Vendosja e shtylles TM, sipas PEE

2.

TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:

Dalja 10KV QMI (Kodi:41000011) prej ores 12:00 –16:30.

Vendet: Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë) dhe fshati Suhadoll (një pjesë)..

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

 

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit