Keto janë kriteret për të qenë përfitues të Programit për Pagesa Direkte -Subvencione 2023

-

Të nderuar fermerë,

Gjeni të paraqitura më poshtë kriteret për të qenë përfitues të Programit për Pagesa Direkte -Subvencione 2023 për kulturat përkatëse.

Për më shumë informacione mbi dokumentacionin e nevojshëm vizitoni vegëzat:

https://www.azhb-ks.net/sq/njoftim-31

https://www.azhb-ks.net/sq/thirrje-per-aplikim

https://www.azhb-ks.net/…/dokumentet-e-nevojshme-dhe…

 

 

burimi nga Kontabiliteti

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE