Këtu mund ta llogaritni faturën e rrymës me tarifat e reja

-

Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka miratuar tarifat e reja të energjisë elektrike.

Konsumatorët do të tariforen sipas dy kategorive, ata që shpenzojnë më pak se 800 kilovatë dhe ata që shpenzojnë mbi 800.

Për të parë se cilat do të jenë shpenzimet tuaja për rrymën, ZRRE ka publikuar kalkulatorin ku ju duhet t’i vendosni vlerat nga fatura e juaj për të parë koston.

Në A1 e vendosni konsumin gjatë ditës, kurse në A2 kilovatët e shpenzuar gjatë natës dhe më pastaj automatikisht do të llogaritet totali i faturës suaj.

Kalkulatori për llogaritjen e faturës_1

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit