Kjo kategori i shpëtojnë shtrenjtimet të rrymës energjike

-

ZRrE ka miratuar tarifat e reja për energji elektrike, ku konsumatorët shtëpiakë do të kenë shtrenjëtim të rrymës nëse shpenzojnë mbi 800 kilovatë orë. Për bizneset s’do të ketë blloqe tarifore.

“Të gjithë konsumatorët komercialë dhe konsumatorët shtëpiakë që shpenzojnë deri në 800 kilovat në orë do të kenë zero rritje”, është thënë në takimin e bordit të ZRrE-së, duke përmendur se rreth 20 për qind e konsumatorëve e tejkalojnë këtë konsum.

Konsumatorët e tarifës mbi 800 kilovat në orë do të kenë tarifën e lartë prej 12.5 cent për kilovat dhe 5.9 cent për tarifën e ulët.

Për konsumatorët që shpenzojnë deri në 800 kilovat në orë, tarifa e lartë do të jetë 7 cent, ndërsa ajo e ulët, 3 cent.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit