Konkurentja e “Përputhen” Sara shfaqet në krah të Erit jashta emisionit. Dyshja dyshohet se janë në lidhje (FOTO)

Ish konkurenti i emisionit mjaft të shikuar “Përputhen” Eri Aga së fundmi ngeli i përjashtuar nga emisioni për shkak të ko nfl ktit që pati me konkurentin e ri Dorianin.

Gjithsesi së fundmi, Sara, konkurrente në “Përputhen”, ka plasuar një video ku shihet në krah të Erit mjaft e lumtur dhe dyshja duken shumë të afërt.

Në këtë video, ata shfaqen të përqafuar ndërsa Sara i thotë Erit të tregojë tatuazhet. Menjëherë kanë nisur shpekulimet se mes tyre mund të ketë diçka më shumë se një miqësi.

Ndërkohë, Sara ka larguar nga profili i saj në Instagram “Përputhen” dhe ka munguar në emision si tek “Përputhen Prime” dhe të hënën. Disa thonë se Sara është larguar përfundimisht nga emisioni, por pritet një deklaratë nga ana e tyre.