Kush ishte femra që bëri tatuazhë në krah portretin e Hashim Thaçit

E shumë përfolura Suzana Tahiri, e cila kishte gjuajtur me armë hoxhën në Mitrovicë, ka vendosur të marrë vëmendjen e opinionit me diqka tjetër.

Ajo tani ka vendosur që ta bëjë tatuazhë në krahun e saj portretin e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi.Këtë e ka konfirmuar vet ajo përmes një shkrimi në rrjetin social Facebook.

“Meqense kjo tatto është bere për të qen surprizë për ditën e pavarsisë dhe presidentin e Kosoves, pasi që e pash se fotoja është publikuar sot, unë deklaroj se ajo tatto më përket mua dhe do ta mbaj deri në fund të jetës,si dhe i’a dedikoj njeriut (figurës së madhe të shtetit) shkelqësia Hashim Thaqi. Priten projektet e reja për ditën e Pavarsis”, ka shkruar ajo. Më poshtë shikoni tatuazhin e Tahirit në krahun e saj