Lajm i mirë për këtë kategori te personave nga mbledhia e qeverise

-

Lajm i mirë për këtë kategori te personave nga mbledhia e qeverise

[Paraqitja për skemat sociale dhe pensionale]

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve:

udhëzohet të lirojë të gjithë përfituesit e skemave sociale dhe pensionale që menaxhohen nga MFPT-ja nga paraqitja e rregullt në zyrat përkatëse për qëllime të evidentimit, siç kërkohet me ligjet përkatëse.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit