Lajmi i fundit: Njoftim më rëndesi për këto kategorit të ndermarrjeve

-

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit mbajti sot mbledhjen e tij të rregullt me ç’rast u informua nga menaxhmenti lidhur me rrjedhën e punës dhe zhvillimet e fundit në agjenci.

Në një komunikatë për media thuhet se Bordi u informua lidhur me historikun e asetit të ndërmarrjes shoqërore Jugopetrol në “Lakrishte” dhe ka vlerësuar se në këtë periudhë përcaktimi i vijës kufizuese nuk është në kuadër të prioriteteve të AKP-së.

Bordi i Drejtorëve miratoi transferimin pronësor, pas pagesës së shpronësimit nga Komuna e Prishtinës të Shtëpisë së Re të Mallrave, aset i ndërmarrjes shoqërore Gërmia, toka e NSH Slloga Prishtinë dhe një numër ngastrash kadastrale të NSH IMN Prishtinë.

Gjithashtu miratoi transferimin pronësor, pas pagesës së shpronësimit nga Ministria e Punëve të Brendshme, Qeveria e Kosovës të pronës së objekteve “Pallati i Mediave” Rilindja (NSH të ndryshme), Toka e NSH Drithnaja (Zhitopromet); lokali “Barnatorja e Qytetit” Prishtinë; prona, toka dhe objekti i NSH “Banka e Lubjanës” dhe një pjese e objektit së NSH “Metal Holding”. Kontabilisti

Bordi diskutoi dhe miratoi propozimin e Autoritetit të Likuidimit për rritje të buxhetit për ndërmarrjet Amortizatorët Prishtinë; DLB Lavertari-Blegtori Prizren dhe Unimont Prizren, si dhe miratoi amendamentimin e marrëveshjes për kompensimin e shpenzimeve për BSPK-në.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit