Loreanda e bënë këtë gjë për vajzën e saj

Loredana mbulon dorën me tatuazhin për vajzën.Rep-artistja e njohur shqiptare, Loredana Zefi është një ndër personazhet më të ndjekura në rrjetet sociale.

Ajo është shumë aktive me publikimin e fotografive të ndryshme nga përditshmëria dhe puna e saj.

Në një fotografi që së fundmi ka ndarë me ndjekësit e saj, Loredana ka treguar tatuazhin e ri që ka bërë kushtuar së bijës. Ajo e ka gdhendur me shkronja të mëdha në trup emrin e vajzës.