Web Portale dhe Marketing Online. 🌎 Andaj Porosit 📞 dhe Hyni ne Boten Suksesit ✍👌!

-

Eng: This post is made for the educational subject:Applications, Services based on Locations Course

To the professor : Prof. Dr. Huseyin Uzunboylu

AL: Ky postim është bërë për lëndën arsimore: Aplikacionet, shërbimet dhe teknologjitë e tyre në lokacione

PĂ«r profesorin: Prof. Dr. Huseyin Uzunboylu

 

1. What do you do to promote a product on social media?
Identify a sample product and plan its promotion using different social media tools.
1. ÇfarĂ« bĂ«ni pĂ«r tĂ« promovuar njĂ« produkt nĂ« mediat sociale?
Identifikoni një produkt mostër dhe planifikoni promovimin e tij duke përdorur mjete të ndryshme të mediave sociale?

 

An example of promoting a product or offer, one of what I know and I have done many more related to technology

📄 Ju dhe Kompania juaj ka nevojĂ« pĂ«r njĂ« Web-site, Web Portale dhe Marketing Online. 🌎
Andaj Porosit 📞 dhe Hyni ne Boten Suksesit ✍👌!
PunojmĂ« web faqe profesionale sipas kĂ«rkesĂ«s suaj: Oferta pĂ«rfshinĂ« 📃 :
▶ Web faqe profesionale pĂ«r biznese te ndryshme ku idetĂ« tona do te lidhen ngushtĂ« me idetĂ« dhe projektin tuaja pĂ«r ta bĂ«rĂ« atĂ« sa me te lehte pĂ«r klientĂ«t tuaj te rijnĂ«
▶ Dizajnin dhe zhvillimin e Web Faqes (Responsive pĂ«r ekrane te madhĂ«sive te ndryshme, ne te gjitha pajisjet Pc, Laptop, Mobile, Tablet, Android Tv.)
Ekipi i HanQi do ju mundësoj një dizajn unik bashkëkohore të web faqes se kompanisë tuaj
▶ Rankim mĂ« i lartĂ« nĂ« SEO: Google. ‱ E-mail me shtesĂ«n @kompaniajuaj.com/info/net
▶ HapĂ«sirĂ«n pĂ«r web (Hosting) ‱ Emrin e web faqes (Domain)
✉ PĂ«r mĂ« shumĂ« informacione na kontaktoni nĂ«:
📞 +383 44 465 425
#Domain, #Host, #InstalimedheKonfigurime, #DizenimdheZhvillim, #IntegrimTeInformacioneve, #Email, #Marketing, #IntegrimSocialMedia, #Mirëmbajtje,#OptimizimSEO, #SupportTeknik See less

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit