Mbrëmjet e Lajmeve, poezi nga Albin Kurti: “Nuk është ujë, është tokë”

Sonte në edicionin e lajmeve në GjirafaVideo është bërë e ditur që z. Kurti ka botuar një poezi me titull “Nuk është ujë, është tokë” Kjo poezi ka bërë bujë të madhe këto ditë saqë besohet se z. Kurtit do i sjellë çmimin Nobel për letërsi.

Temë e kësaj poezi drithëruese është Ujmani historik. Të gjithë ju që keni pasur dilema sa i përket kësaj çështje do të ju zhduken posa të informoheni nga lajmet më të vërteta të cilat i gjeni vetëm në “Mbrëmjet e Lajmeve” në Gjirafavideo.com

Për këtë temë dhe shumë tema të tjera interesante ndiqni lajmet më poshtë. “Mbrëmjet e Lajmeve” është emision satirik i cili ka nisur së fundmi në GjirafaVideo. Qëllimi i emisionit është që t’i argëtoj publikun duke satirizuar ngjarjet ditore në vend si ato politike dhe sociale.