Mbrojtësi i Kombëtares është kaq simpatik, jo rastësisht vajzat e pëlqejnë kaq shumë

Portieri i kombëtares, Arijanet Muriqi kohën e fundit dukshëm ka shpeshtuar paraqitjet e tij në rrjetet sociale. Muriqi gëzon një simpati nga gjinia e kundërt.

Ai shquhet edhe për fizikun e tij shtatëlartë, për të cilin kujdeset bukur shumë, duke ndarë kohen për palestër. Portieri i talentuar tregohet kaq i përkushtuar në fushë, dhe jo rastësisht ka ‘marrë’ zemren e shumë fanseve.

21 vjeçari aktualisht ëshë pjesë e ekipit Girona.