Ministri i Financave njofton se janë ekzekutuar shtesat prej 100 euro për këto kategori

-

Kam kënaqësinë t’ju njoftoj se sot është bërë edhe pagesa e pensioneve bashkë me shtesën e njëhershme prej 100 euro për muajin tetor, nga e cila kanë përfituar 233 mijë pensionmarrës që janë kualifikuar. Kjo përbën shtesën e tretë brenda 12 muajve të fundit që si qeveri kemi bërë për të mbështetur pensionmarrësit – në nëntor të vitit të kaluar, në prill të këtij viti, dhe tani, në tetor. 300 euro më shumë për secilin pensionmarrës brenda një viti, nënkupton:

25% më shumë mbi pensionin bazik,

9.4%-13.7% më shumë mbi pensionin kontributpagues, dhe

6%-25% për kategoritë tjera të pensioneve. Për një shtet për të gjithë!

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit