Moderatorja e sportit: Do të befasohesha nëse nuk do ngacmohesha nga futbollistët

Albana Bejko, moderatore e emisionit e ftuar në “Mos i fol shoferit” ka treguar se të gjitha gazetaret e sportit ngacmohen nga futbollistët dhe do ishte surprizë nëse nuk do ndodhte kjo gjë.

“Surprizë do ishte nëse nuk do ngacmoni futbollistët një gazetare futbollist. Të gjitha gazetaret e sportit ngacmohen nga futbollistët. Kur jemi në konferenca të ndryshme, ndodh shpesh herë që unë të jem e vetmja femër dhe terreni është plotësisht shumë mashkullor edhe sikur ti të mos jesh ndonjë yll i rënë nga qielli, kur je vetëm një vajzë mes 30 çunave, sigurisht që do bjesh në sy.

Në grumbullime ne gazetaret jemi të vetëm që lejohet të hyjmë aty kështu që intrigohen pak”, tha Bejko.