Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës

-

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se në fundjavë do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari bazuar në përditësimet e fundit sipas rajoneve të Kosovës:

03.06.2023 Prishtinë – Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 1. Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekoll-Hajkobillë (kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2. TS 220/35/10(20)kV Podujeva

Nga dalja 10kV Bajqinë-Pollatë ne degezimin per Reçicë do të ndërprehen këta trafostacione nga ora 10:00 deri 14:00

1.TS 10/0.4 kV Repa 2 (kodi: 14000014174)

2.TS 10/0.4 kV Pollatë (kodi: 14000014176)

3.TS 10/0.4 kV Dvorisht (kodi: 14000014177)

4.TS 10/0.4 kV Sllatinë (kodi: 14000014178)

5.TS 10/0.4 kV Reqicë (kodi: 14000014179)

6.TS 10/0.4 kV Zhiti 1 (kodi: 14000014180)

7.TS 10/0.4 kV Zhiti 2 (kodi: 14000014181)

8.TS 10/0.4 kV Sylevicë (kodi: 14000014182)

9.TS 10/0.4 kV Brec (kodi: 14000014183)

10.TS 10/0.4 kV Ternavicë (kodi: 14000014184)

11.TS 10/0.4 kV Murgull privat (kodi: 14000014185)

12.TS 10/0.4 kV Murgull (kodi: 14000014186)

Vendet: Repë, Pollat, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevic, Brece, Ternavic dhe Marincë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontim i shtyllave 10[kV] ne L.P Bajqinë – Pollatë në degëzimin për Reçicë.

* * *

Punime në projekte investive

1.Nga NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja10kV Grand Store (kodi: 19000030) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Qagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store(Te Hysi), Lagje Qëndresa 1, Lagje Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagje NICI-Veterniku, Lagja,,Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkëi, Janina 2, Kons. e lagjes Veternik-Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i kthinave, LOT 35(2021) Feeder 4.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.Nga Stabilimenti Klina 10[kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jagoda (kodi: 52000105) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Budisallc, Jagodë, Krushevë e Madhe (një pjesë), Lutogllavë, Rudicë (një pjesë), Stupë dhe Trestenikë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të thyera, përforcimi i rrjetit.

Punime nga pala e tretë

 1. Nga TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet: NS 35/10kV KFOR-i Pejë (kodi 500550) dhe pa tension mbetet 1 daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 12:00.

Vendet: KFOR-i Italian në Bellopojë.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni për pranim teknik, sipas zgjidhjes teknike.

2.

Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Agrokosova (kodi: 50000007) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Ali Hysvukaj, Balë Alia (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Beqir Kastrati (një pjesë), Fabrika e Birrës (një pjesë), Fadil Nimani, Faton Nikqi, Fusha e Pejës, Gani Daci (një pjesë), Gavril Dara i Riu, Haxhi Tahiraj, Hekurudhës (një pjesë), Jahë Kabashi (një pjesë), Jeton Dedushaj, Mic Sokoli (një pjesë), Muharrem Blakqori, Nexhdet Basha, Pandeli Sotiri (një pjesë), Ramë Feka, Sak Fazlia, Sali Jaha, Sylë Mehmeti, Sylejmon Lleshi (një pjesë), Tranzit (një pjesë), Vëllezrit Dervishaj, Xhorxh Fred Viliams, Qerim Muriqi, Zahir Pajaziti dhe Zhyl Selmani si dhe pjesë e fshatit Qyshk.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës 12/1600 dhe energjizimi i kabllove te reja, sipas zgjidhjes teknike.

3. Nga NS 35/10 [kV] Isniqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Parketaria (kodi: 53057002)prej ores 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Tre konsumatorët komercial në rrugën Maxhun Berisha dhe 1 konsumatorë komercail në rrugën Skënderbeu.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

Prizren

Punime nga pala e tretë

 1. Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Poslishta (kodi: 30035006) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet:fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjtik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

Nga NS 110/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Mushtishti (kodi: 32000002) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet:fFshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

3.

Nga NS 110/35/10 [kV] Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Shiroka (kodi: 320000019) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 1. NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Suhadolli (Kodi: 41000020) prej 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagjja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave TM, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

2. Nga NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër (kodi: 40043007 ) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparim i shtyllës.

Punime nga pala e tretë

 1. Nga NS 35/10 [kV] Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Ujëvara (kodi: 40041011) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Rrugët: Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 1. NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Sllatinë (kodi: 73000003006) nga ora 07:30 deri 11:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Sllatinë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- bartja e rrjetit nga shtyllat e dëmtuara në të rejat.

2. NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Dumnicë e Eperme (kodi: 73000011040) nga ora 12:20 deri 14:30

Vendet: Një pjesë e fshatit Dumnicë e Epërme.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- bartja e rrjetit nga shtyllat e dëmtuara ne te rejat

Punime nga pala e tretë

 1. Stabilimenti 10[kV] Shupkovci

Nga Dalja 10 [kV] Kqiqi do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Hotel Dardani (kodi: 70000102032) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Hotel Dardania dhe biznese rreth tij.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar,

Gjakovë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 1. NS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qyteti II (Kodi: 82000004) prej 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: 409 Sylejman Vokshi, 486 Xhelal Hajda-Toni, 487 UÇK-së, 488 Mizair Isma, 489 Avdullah Bugari, 490 Gëzim Hamza-Piktori, 491 Vëllezrit Frashëri, 492 Agom Çelaj, 493 Hasan Prishtina, 494 Bekim Sylka, 496 Mexhit Mustafa, 497 Shkelzen Krasniqi, 500 28 Nëntori, 502 Sylejman Vokshi, 510 Bujar Thaqi, 512 Ali Sokoli, 513 Sheh Hilmi Maliqi, 514 Bajram Veliu, 516 Vëllezrit Frashëri, 525 Kuvendi i Manastirit, 526 Rifat Dina, 527 Sabit Shabandula, 528 Fitim e Enver Duraku, 529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, 530 Agim Kelmendi, 531 Selim Berisha, 532 Bekim Isma, 533 Sakip Bellaga, 534 Viktimat e Korrikut, 535 Prof.Hamdi Berisha, 540 Jeton e Besim Kabashi, 541 Dëshmorët e Zatriqit, 542 Musë Rahoveci, 544 Shkelzen e Luan Krasniqi, 545 Ismail e Besim Gashi, 546 Fahredin Hoxha, 547 Tafil Zyberi, 548 Mark Sopjani, 554 Viljam Voker, 555 Shkelzen Zllanoga, 557 Bedri Berisha, 558 Jahë Hoti, 608 Hamdi Berisha dhe Luftëtari.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm, afër TS Rahoveci X.

Punime në projekte investive

 1. NS 35/10 [kV] Malishevë

Nga Dalja 10[kV] J06 Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4 [kV] TS Te Keki (kodi: 82082004002) në dy termine nga ora 09:00 -12:00 dhe 14:00 – 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Rilindja kombëtare

Arsyeja: Projekte investive, lidhja e kabllove të reja në ormanin e tensionit të ulët.

2. Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve!

Gjilan

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 1. Nga NS 35/10[kV] Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10k[V] Pasjani (kodi: 61066013) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Fshatrat: Burincë , Lipovicë , Llashticë (nje pjese), Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2. Nga NS 35/10 [kV] Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Kufca (kodi 60061006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Dragancë, Kufcë, Kufcë e Epërme, Kufcë e Ulët, Makresh i Epërm, Makresh i Ulët, Mellc (një pjesë), Stanishor dhe Strazhë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Punime nga pala e tretë

 1. Nga NS 35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Uglari (kodi: 60060016) prej ores 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetikPEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit