Nëse arrini të gjeni sa fije shkrepëse janë në këtë foto, logjika juaj është e një niveli të lartë

-

Ne do t’ju paraqesim një test të ri vizual shumë të veçantë. Duhet të përpiqeni të kuptoni sa është numri real i fijeve të shkrepëseve në foto. Këshilla jonë është të përqendroheni tek imazhi dhe të mos gënjeheni nga paraqitja e parë. Më parë, shumë njerëz merrnin përgjigjen e gabuar sepse nuk e shikonin mirë siluetën dhe detajet e saj. Merrni disa minuta për të zgjidhur këtë test.

Por a e dini se çfarë janë testet vizuale? Vitet e fundit ato po bëhen gjithnjë e më të shpeshta dhe të kërkuara, sidomos në rrjetet sociale ku mund t’i gjeni të të gjitha llojeve. Qëllimi i tyre kryesor është të stërvitin mendjen tonë në atë mënyrë që ajo të funksionojë gjithmonë. Madje flitet se këto teste kanë ekzistuar që në lashtësi. Pra, a jeni gati për të zgjidhur këtë enigmë të veçantë?

Nëse jeni kuriozë të dini se cili është numri i saktë i fijeve të shkrepëseve në këtë ilustrim, po ju bëjmë me dije se janë 8 të tilla. Nëse e keni gjetur, urime ju keni një shikim të mprehtë dhe një logjikë të ftohtë.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit