Nesër pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Ministria e Financave

-

Nesër pritet të ekzekutohen pagesat për këto kategori nga Ministria e Financave

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave. Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim:

Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK; burimikontabiliteti

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit