Njoftim. Me daten 25 Shtator do te ekzekutohen pagesat per keto kategori

-

Njoftim. Me daten 25 Shtator do te ekzekutohen pagesat per keto kategori

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ua rikujton të gjithë përfituesve ndryshimin e datave të pagesave.

Pagesat e këtyre skemave do të ekzekutohen si në vijim: Me datë 24 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës. burim kontabilisti

Per shkak se data 24 shtator eshte dite vikendi, pagesat mund te ekzekutohen nje dite me heret ose diten e ardhshme pune ku ne rastin konkret eshte data 25 shtator.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit