Nusja e pazakontë, në vend të fustanit mbretëror zgjedh të tejdukshmin-ekspozon të pasmet

Shumica e nuseve zgjedhin të mbulohen paksa ditën e martesës, megjithatë një modele bëri krejt të kundërtën.

Modelja MC Rielle thotë se vendosi të ekspozonte të pasmet në ditën e dasmës duke veshur një fustan të tejdukshëm.

Sipas Daily Star, modelja MC Rielle thotë se nuk sheh asgjë të pazakontë në fustanin e saj të nusërisë.

Ajo tregon se donte të shpëtonte nga një fustan martese tradicionale.

Ajo tregon se nuk ka asgjë të pazakontë në fustanin e saj dhe se është normale, për nuset që duan të duken sexy.