Nusja Nga Kosova Iind Foshnjën Me Ngjyrë Dhe Fajin Ja Vë Burrit Se Ka Pirë Shumë…!!!

Histori nga ato që rraIIë herë të bie rasti t’i dëgjosh është kjo e një 24-vjeçareje, e cila në Spitalin Universitar lindi një djalë të shëndetshëm, plot 4.2 kg.

Por në fakt ardhja në je/të e kësaj foshnje solli pr/obleme për ç/iftin, pasi foshnja ishte me ngj/yrë, ndonëse ç/ifti ishte dorë e bardhë.

Pasi e panë që foshnja ishte me ng/jyrë, burri e pyet gruan. Histori nga ato që rrallë herë të bie rasti t’i dëgjosh është kjo e një 24-vjeçareje…