Oriola Marashi duket tejet e ‘nxehtë’ në fotosesionin e fundit

Oriola Marashi po shënon suksese të mëdha në botën e modelizmit. Oriola Marashi është duke bërë hapa në drejtimin e duhur për tu bërë një modele e suksesshme.

Ajo momente më parë publikoi disa fotografi nga fotosesioni i fundit ku kishte pozuar për revistën ‘Starpeople’ dhe ky fakt e ka bërë dikur ish anëtaren e ‘OTR’ shumë krenare.

Ky nuk është suksesi as i parë as i fundit e Oriolës si modele kujtojmë se ajo javë më parë kishte pozuar edhe për makrën e njohur të veshjeve ‘Guess’