Pagat e këti sektorit janë ekzekutuar sot dhe ato i keni në llogarit e juaja

-

Pagat e sektorit publik pritet te behen ne kete ditë

Sipas kalendarit te pagesave, dita e fundit (dite pune) konsiderohet data kur pritet te ekzekutohen pagat e sektorit publik.

Pra ne rastin konkret per muajin Qershor,jan ekzekutuar tani (sot)  30.06.2023

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit