Pagesat nga Superpuna. Kjo eshte data se kur pritet te ekzekutohen

-

Pagesat nga Superpuna. Kjo eshte data se kur pritet te ekzekutohen

Me datë 26 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për masat aktive të tregut të punës;

Me datë 26 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë;

Me datë 29 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e ndihmave sociale dhe masat tjera të veçanta nga Pako e Ringjalljes Ekonomike burimi nga kontabilisti

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit