Pagesat për lehona dhe shtesa për femijë pritet të ekzekutohen me këtë datë

-

Me datë 25 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat për lehonat e punësuara dhe të pa puna, si dhe shtesat për fëmijë raporton kontabilisti

Lehonat e punesuara do te subvencionohen me nga 170 euro per tre muaj me radhe kurse lehonat e pa punesuara do te subvencionohen me nga 170 euro per 6 muaj me radhe.

Shtesat per femije do te ekzekutohen me nga 20 euro per femijet deri ne 2 vjet dhe me nga 10 euro per femijet mbi 2 vjet.

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit