Patrisi përlot me fjalëtqë shkruan për nënën e ndjerë

Patrisi prek me fjalët që shkruan për nënën e ndjerë.

Patris dhe Roberti kanë humbur nënën 7 ditë më parë.

Këtë mërzi që kanë për nënën për të ata po e shprehin në forma të ndryshme, duke shkruar fjalë rrënqethësë, shkruan Kosovarja.

Sidomos, sot përmes një statusi që ka bërë ai ka shkruar disa fjalë shumë emociunese duke shprehur mungesën pa personin më të rëndësishëm.

Për më shumë, lexojeni statusin e plotë të tij..