Po martohet ‘Mirani’, kjo është nusja bukuroshe e tij

Akin Akinozu u bë i njohur me rolin e tij si Miran në serialin turk Hercai.Ai ka lindur në Ankara në 1990 dhe është një nga aktorët më të famshëm të momentit. Ai mbaroi studimet në Los Angeles për UC Berkeley Applied Math dhe gjithashtu studion për aktrim.

Seriali ‘Hercai’ po bëhet çdo ditë e më i sukseshëm.Ky produkt i kinematografisë turke, po bëhet shumë i pëlqyer jo vëtëm në Turqi por edhe jashtë saj.Ai po ndiqet edhe nga publiku shqiptar .

Është roli i ‘Miranit’ një prej roleve kryesore dhe një ndër më të pëlqyerit.Aktori Akin Akinozu duket se në jetën reale është edhe më i pashëm se sa në serial. Ai së shpejti pritet t’i japë fund beqarisë dhe nusja e tij duket se është një ndër më të bukurat e Turqisë.