Prej nesër deri në fund të janarit shkolla “Dardania” në Prishtinë vazhdon me mësim online

-

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët “Dardania” në Prishtinë prej nesër vazhdon me mësim online si pasojë e numrit të madh të nxënësve dhe mësimdhënësve të infektuar me COVID-19.

Kjo shkollë në njoftimin e saj e ka publikuar edhe orarin e mësimit për secilën klasë.

Mësimi online do të mbahet deri më 31 janar.

Orari i mësimit online:

Klasët VI – IXOra I: 09:00- 09:30Ora II: 09:35-10:05Ora III: 10:10-10:40Ora IV: 10:50-11:20Ora V: 11:25- 11:55Ora VI: 12:00- 12:30

Klasët I – V Ora I: 13:00-13:30Ora II: 13:35-14:05Ora III: 14-10-14:40Ora IV: 14:50-15:20Ora V: 15:25-15:55

spot_img

Follow us in Facebook,Instagram

113,363FansLike
887FollowersFollow

Postimet e fundit